Αυτοάνοσα νοσήματα και διατροφή
October 30, 2016
Η αρχή του κακού
November 1, 2016
Show all

Τι είναι βιοσυντονισμός

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

Άρθρο της Ευαγγελίας Μανάβα Μισχοπούλου

Ολιστική Θεραπευτική - Ινστιτούτο Βιοενέργειας

Ο Βιοσυντονισμός βασίζεται στις αρχές της κβαντικής φυσικής. Κάθε υλικό σώμα είναι συμπυκνωμένη μορφή ενέργειας κι αυτή η ενέργεια καθορίζει τις χημικές-υλικές διεργασίες. Οι διαταραχές στο σώμα λοιπόν, πρώτα συμβαίνουν σε ενεργειακό επίπεδο και αργότερα, κι εφόσον δεν αποκατασταθούν, θα εκδηλωθούν με σωματικά συμπτώματα.

Η μέθοδος του βιοσυντονισμού χρησιμοποιεί μια ειδική συσκευή, η οποία καταγράφει τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα του σώματος και βάσει του βιολογικού φίλτρου που διαθέτει, διαχωρίζει τα υγιή (φυσιολογικά) σήματα από τα διαταραγμένα. Στη συνέχεια αποστέλλει πίσω στο σώμα τα υγιή του σήματα ενισχυμένα, ενώ τα διαταραγμένα τα αποστέλλει αντεστραμμένα. Χρησιμοποιεί δηλαδή το φαινόμενο του αντικατοπτρισμού για την εξουδετέρωση των παθολογικών ηλεκτρομαγνητικών σημάτων του οργανισμού.

Επιπλέον η μέθοδος βοηθάει στην ανίχνευση των κρυφών αιτιών που επιβαρύνουν το σώμα κι οδηγούν στην αποδυνάμωση του αμυντικού του συστήματος και της ικανότητας αυτορύθμισης του.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ

Ο Γερμανός γιατρός Franz Morell ανακάλυψε τη δεκαετία του '50 μαζί με το μηχανικό ηλεκτρονικής Erich Rasche, ότι οι θεραπευτικές ουσίες και φάρμακα εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες. Αυτές οι συχνότητες δρουν κατά κάποιο τρόπο ως "θεραπευτικές" πληροφορίες στις ιδιοσυχνότητες του ανθρώπου, οι οποίες επιδρούν στα κύτταρα και τα επηρεάζουν ανάλογα.

parallax background

Κάθε ον, όπως κι όλα τα αντικείμενα πάλλεται και ακτινοβολεί μία πληροφορία. Στη θεραπεία της βιοανάδρασης χρησιμοποιείται αυτή η ανακάλυψη για σκοπούς θεραπείας. Πιο συγκεκριμένα, το μηχάνημα της βιοανάδρασης λαμβάνει τις πληροφορίες του ασθενή με ειδικά ηλεκτρόδια, τις αναλύει και τις επιστρέφει ως θεραπευτικές πληροφορίες στον ασθενή.

Η θεραπεία της βιοανάδρασης ανήκει στις "βιο-ηλεκτρικές" θεραπείες, επίσης ονομαζόμενες "βιοφυσικές" θεραπείες. Αυτές πραγματοποιούν μέσω της βοήθειας ειδικών μηχανημάτων ορισμένες ηλεκτρομαγνητικές διαδικασίες του ίδιου του σώματος κι αιτιολογούν ότι μπορούν να αναγνωρίσουν λανθασμένες λειτουργίες του οργανισμού μέσω των διαφορετικών σχεδίων των συχνοτήτων.


Πριν από κάθε ιδιάζουσα μορφή θεραπείας γίνεται μια βασική θεραπεία για σταθεροποίηση των τιμών ενέργειας. Γι' αυτό χρησιμοποιούνται ως συνήθως τα ηλεκτρόδια χεριών. Μέσω αυτών μεταδίδονται με το καθένα 15 παλμοί θεραπείας, διάρκειας 7 δευτερολέπτων έκαστος, με 3 δευτερόλεπτα διάλειμμα στο ενδιάμεσο. Μια σύσκεψη διαρκεί συνολικά 10 έως 30 λεπτά κι επαναλαμβάνεται εβδομαδιαίως από μία έως δύο φορές.

Σε κάθε περίπτωση οφείλεται να προσεγγισθεί σωστά το αίτιο και να εξαλειφθεί όσο καλύτερα γίνεται.

Η μεγαλύτερη βάση όλων βρίσκεται στη διατροφή και στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Δουλεύοντας από "μέσα προς τα έξω" αρχίζει και "αυτοιάται" ο οργανισμός μας με βάση της ανάγκες που εμφανίζει.

Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν πρόκειται ποτέ για ένα μόνο αίτιο, πράγμα που δεν το γνωρίζει σχεδόν κανείς. Σωστές αιματολογικές εξετάσεις, στενή παρακολούθηση και διατροφή διευρύνουν τους ορίζοντες προς την ίαση.

Leave a Reply