Ψωρίαση και δικαιώματα
November 14, 2016
Μέρα τρίτη. Τα ιαματικά λουτρά, ταξίδι στο χρόνο
December 16, 2016
Show all

Μέρα δεύτερη. Η Θεραπεία.

2

  • Ώρα 9:00

    Δεν μπορώ να πω πως κοιμήθηκα και τόσο ξεκούραστα. Οι σκέψεις με στοιχειώνουν. Θα πετύχει το νέο πείραμα; Η αλήθεια είναι πως έχω δοκιμάσει τόσες και τόσες θεραπείες τα τελευταία 13 χρόνια. Παίρνω μια βαθιά εισπνοή και κοιτάζω τη θάλασσα από το μπαλκόνι. Εκπνέω… Καλημέρα Νίσυρος. Ήρθε η ώρα για την πρώτη βουτιά της ημέρας.
  • Ώρα : 10:30

    Το νερό έχει την ίδια με χθες θερμοκρασία. Κοιτώ το δέρμα μου. Μικρά και μεγάλα λέπια προετοιμάζονται για την αποκόλλησή τους από το δέρμα μου. Αδειάζω από σκέψεις το μυαλό μου και απολαμβάνω τη στιγμή. Νερό, η αρχή των πάντων…
  • Ώρα 11:30

    Έχει περάσει ήδη μια ώρα. Βγαίνω από τη γεωθερμική πισίνα. Νιώθω ‘άδειος’, ήρεμος, διαφορετικός. Το νερό έχει επιδράσει θετικά, εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Περνάω στο δεύτερο στάδιο. Ο Σωτήρης πλησιάζει προς τη μεριά μου. Η μάσκα που τόσα πολλά περιμένω από αυτήν απλώνεται πάνω μου. Θα περιμένω να στεγνώσει σε μια ώρα περίπου, μέχρι τη στιγμή που θα εξαγνιστώ εκ νέου στα κιτρινογάλανα νερά της πισίνας. Νιώθω ήδη το δέρμα μου να τεντώνεται. « Τραβά προς τα έξω τις τοξίνες. Μην ανησυχείς!», η φωνή του Σωτήρη φαντάζει καθησυχαστική στα αυτιά μου. Πόσο χρόνο θα διαρκέσει όλο αυτό άραγε; Διώχνω ξανά τις σκέψεις αυτές και συγκεντρώνομαι στο σκοπό μου. Ήρθα για κάποιο λόγο στο νησί και θα πρέπει να το επιβεβαιώσω.

Leave a Reply