Τρόποι Πληρωμής

 

Για την καλύτερη  εξυπηρέτησή σας η Kουτσουρίδης Σπ. Ιωάννης διαθέτει  τους  ακόλουθους  τρόπους πληρωμής:

  • Μέσω τραπεζικής κατάθεσης
  • Μέσω αντικαταβολής με την υποστήρικη εταιριών ταχυμεταφορικής
  • Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 3002972 μέσω e-mail στο info@facingpsoriasis.gr

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας είναι:
ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR27 0140 8800 8800 0210 1065 377
αρ. Λογ. 8800 0210 1065 377
στο όνομα ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  • Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα  ALPHA BANK, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Οι πληρωμές γίνονται μέσω  redirection σε  ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK. Η Κουτσουρίδης Σπ Ιωάννης δεν κρατάει κανένα ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο.Η διαδικασία πληρωμής ολοκληρώνεται στο  περιβάλλον της ALPHA BANK η οποία ειδοποιεί αν  η πληρωμή ήταν επιτυχής ή όχι προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία.
Η Κουτσουρίδης Σπ Ιωάννης διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική τρόπων πληρωμών και αποστολών της, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό της.

 

Τρόποι αποστολής

 

Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση εάν το ποσό αυτής επιλεγεί να πληρωθεί με πιστωτική κάρτα, με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό της Kουτσουρίδης Σπ. Ιωάννης, είτε με αντικαταβολή.(Σημειώνεται ότι πρέπει το συνολικό ποσό να μην επιβαρύνεται τα έξοδα τραπέζης).

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.

Σας ενημερώνουμε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χλμ από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση παράδοσης και επιπλέον χρέωση δυσπρόσιτης περιοχής σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της ταχυμεταφορικής.

Παρακαλώ σημειώστε τα παρακάτω:

Η παραγγελία σας δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από την στιγμή που έχει φύγει από την εταιρεία μας.
Όλες οι παραγγελίες απαιτούν υπογραφή από τον παραλήπτη κατά την παράδοσή τους.
Σε περίπτωση που ο courier δεν σας βρει στην διεύθυνση που δηλώσατε θα σας αφήσει ένα σημείωμα ειδοποίησης για να επικοινωνήσετε μαζί του και να κανονίσετε νέα ώρα παράδοσης.
Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται εντός ωραρίου της courier. (εξαρτάται την περιοχή παράδοσης)
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο κατάστημα courier, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το  κοντινότερο  σε εσάς  κατάστημα.
Η Kουτσουρίδης Σπ. Ιωάννης διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική αποστολών της, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό της.

 

Ασφάλεια συναλλαγών

 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer -SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.